Voorgerechten
Les entrées
Gebakken scampi's met lookboter
Scampi poêlés au beurre d'ail
€ 14.80
Scampi's Diabolique met feta
Scampi Diabolique au feta
€ 15.60
Gerookte eendenborst carpaccio met chutney van kweeperen
Carpaccio de magret de canard fumé au chutney de coing
€ 16.30
Rucolasalade met vijgen, mozzarella en serranoham
Salade roquette aux figues, mozzarelle et jambon serrano
€ 17.10
Sint-Jacobsvruchten met crunch van prosciutto
Noix Saint-Jacques au crunch de prosciutto
€ 19.40
Hoofdgerechten
Les plats principaux
Dubbele ossenhaas met gekonfijte sjalotten en rode wijnsaus (2 pers.)
Châteaubriand aux échalottes confites, sauce vin rouge (2 cvts.)
€ 30.20/p.p
Gegrilde lamskoteletjes met aardappelgratin en boontjes
Côtes d'agneau grillées, gratin Dauphinois et haricots verts
€ 27.80
Krokant gebakken kalfszwezerik met cider en Hervekaas
Ris de veau croustillant au cidre et fromage de Herve
€ 29.80
Wijtingfilet met selderpuree en Oud Brugse kaas
Filet de merlan au purée de céléri et fromage Vieux Bruges
€ 26.70
Duet van zeewolf en gerookte zalm met spinazie en mosterd
Duo de loup de mer et saumon fumé aux épinards et moutarde
€ 28.50